Mam Problem Zakupilem Konsole Slim 320 Gb Przerobilem Do Rogero 4.46.0 i Takiego Samego Multimana Zainstalowalem Poszlo Dziala Lecz Kupilem Dysk Zewnetrzny Toshiba Stor.E Basics 500GB USB 3.0 Ale Bylo Napisane USB 3.0 i USB 2.0 Tryb Podlaczenia I Zgralem Gry Do PS3/GAMES/BLES - Tytul Gry i Nie Widzi Multiman Hmm Jakas Porada Czego To Wina Dysku Czy Co ? Sformatowany Byl Do Fat 32 Takze Pomocy
Ja mam jeden podobny dysk Toshiba 3.0 i 2.0 ale działa poprawnie ps. a czy ps3 ci go wogle widzi jako nosnik danych wyswielta sie on np.w zakładce wideo czy tam zdjęcia w kolumnie czy go widac?jak nie widac wcale to za małe zasilanie i jak nie da się wejsc w niego w menadzeże zadań w MM
Pisał że formatował do FATA32 w menu ps3 (XMB) masz zakładki wideo i tam inne to najedz na to i sprawdz czy tam pokazał się dysk albo zła ścieżka albo zasilanie obstawiam że to drugie
Sprawdz jeszcze raz ścieżkę z dużych liter na pewno? itp. i ogarnij w końcu czy ci widzi wogle ten dysk jako nosnik?a jak dalej nie widzi to zasialanie za małe ....chuba(czy jak to tam się nazywa) tak zwanego musisz kupic i podpiąc pod 2 usb
sprawdzalem GAMEZ GAMES nic nie widzi w XMB i dysk chodzi pare minut i gasnie dioda..hmm moze czuwanie...czyli dysk mozna sobie wsadzic w ... haha ? czy jakis ratunek ?