Może dam dokładniejszy opis: PS3 po włączeniu nie wyświetla żadnego obrazu anie nie daje audio (jest podłączone na AV). Chłodzenie chodź i płyty można wyciągać i wkładać bez problemu. Po włączeniu (świeci się zielona dioda) ps3 nie chce się wyłączyć (nie reaguje na przycisk on/off). Gdy podczas włączania ps3 przytrzymam przycisk on/off ps3 piknie raz potem drugi i trzeci, po trzecim się wyłączy. Nie mogę wejść do Recovery Mode. Mogę jeszcze sprubować podłączyć ps3 przez HDMI i wejść w Recover Mode ale nie wiem czy zadziała. Czy po tym opisie można określić czy to jest brick albo może jest coś nie tak z napędem lub chodzi o HDD???
-- 04.09.2013, 13:46 --
Ok teraz już obraz się wyświetla (po wyjęciu dysku, który prędzej już coś nawalał) teraz mam pytanie czy sformatować dysk czy lepiej kupić nowy?
-- 04.09.2013, 20:44 --
Działa!!!! Trzeba było dysk podpiąć do PC i sformatować teraz w ogóle nie ma problemu z zawieszkami gier
-- 16.09.2013, 17:02 --
Przepraszam że jeszcze raz odświeżam temat ale problem powrócił (dalej jest ten sam błąd) nieraz konsola chodzi i chodzi i nic (gry z dysków zewnętrznych bez problemu) a nieraz zwieś się już w głównym menu albo podczas włączania. Tutaj wstawiam wam screena
z momentu kiedy się ścięła w Recovery Menu. Dodam że jak np. zetnie się w głównym menu to dźwięki słychać i jak przesuwam się pomiędzy ikonami wejdę w wyłącz system to konsola się wyłączy.Proszę o pomoc.