bikowal napisał(a):Po waszych opiniach żałuje że mam net z limitemIde jutro do kolegi i ściągne 2 party które mi zostały :/ Swoją drogą wiecie dlaczego niektóre linki z putlockera (i innych) po pewnym czasie wygasają?
Wysłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 4

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)

Konr@do napisał(a):
Polski język, wszystko śmiga bez najmniejszego problemu.

Konr@do napisał(a):bikowal napisał(a):Po waszych opiniach żałuje że mam net z limitemIde jutro do kolegi i ściągne 2 party które mi zostały :/ Swoją drogą wiecie dlaczego niektóre linki z putlockera (i innych) po pewnym czasie wygasają?
Wysłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 4
Ktoś mi wspominał, że odpaliłeś już gta sposobem, który opisałem kilka postów wyżej. Pobierasz grę na nowo?

mietus1234 napisał(a):Ja jak podróżuję a'la Ferrari po mieście to praktycznie jak bym film oglądał
Mam pytanie czy tylko mi się wydaje czy są jakieś małe problemy z płynnością tej gry? Czy ktoś z was też to zauważył?

![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość