Dlugin2 napisał(a):Głupoty gadasz. Trzeba wysłać tyle ile się pobrało lub trzymać przez 72 godz. Prawie 10 lat siedzę na torrencie i nigdzie bana jeszcze nie dostałem. Jakiego wspaniałego systemu Ty używasz?
marciniak napisał(a):Ja nie używam torrkówtylko dobrych warezów i zassysam z dobrych hostingów wklejam linki do JD downloadera i idzie full łaczęm non stop a nie jakies tam użeranie się z seddami i innymi pierdołami
i jak coś jest już mi zbędne to nie musze trzymac na kompie

hinduqsh napisał(a):W temacie wysylania Panowie istnieja programy, ktore imituja wyslanie duzych ilosci GB w pare sekund i nabijaja Wam wynik. Jest to o tyle bezpieczne, ze dane od provider'a internetowego nie zawieraja "oszukanego" wyniku np. dla torrentleech.org, a jak wiadomo nie szuka sie tych co sciagaja tylko tych co udostepniaja. Ja wysylam zawsze 10 kbps i mam daleko w tyle co pomysla sobie inni. Po pierwsze primo bezpieczenstwo po drugie primo tez bezpieczenstwo

globus20 napisał(a):hinduqsh napisał(a):W temacie wysylania Panowie istnieja programy, ktore imituja wyslanie duzych ilosci GB w pare sekund i nabijaja Wam wynik. Jest to o tyle bezpieczne, ze dane od provider'a internetowego nie zawieraja "oszukanego" wyniku np. dla torrentleech.org, a jak wiadomo nie szuka sie tych co sciagaja tylko tych co udostepniaja. Ja wysylam zawsze 10 kbps i mam daleko w tyle co pomysla sobie inni. Po pierwsze primo bezpieczenstwo po drugie primo tez bezpieczenstwo
Wiele serwisów torrentowych które uważają się za "porządną markę" z miejsca banują takowe praktyki.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość