Regulamin działu Wszelkie problemy z grami czy fix'ami na CFW zamieszczamy w dziale BACKUP! Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
Need for Speed Most Wanted 2 fajne jest... dawno mnie żadna ścigałka tak nie wciągnęła ... Oprócz tego jest wiele innch dobrych gier do własnego wyboru... seria Grid, Gran Turismo, Dirt 2,3 , Burnout, Test Drive itp. do wyboru do koloru...
" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."
Tak jak pisał marciniak również polecam Ci Grida dobra gierka, pochłania na wiele godzin. Grand Turismo 5 również dobra gra lecz nie da Ci tyle radochy co Grid. W GT5 bardzo fajną sprawą jest dostosowanie samochodu do wyścigu można zdobyć troszkę wiedzy o świecie mechaniki samochodowej. Dobrą grą jest też Barnout Paradise lecz jemu brakuje ikry. Takie moje zdanie
Sorry, to moja wina... Nie wiedziałem, że nie można podawać linków do konkretnych plików, skoro podaje się linki do programów i stron, gdzie gry można pobrać ...
tak po prawdzie to nie istnieje "Burnout Paradise 2" Jest tylko "Burnout Paradise" i edycja rozszerzona gry pt. "Burnout Paradise: The Ultimate Box" (dodano motorki, wyścigi nocne, tryby imprezowe i inne bajerki)
Za ten post autor viacheslav otrzymał podziękowanie od