PS3 Instalacja gier

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

PS3 Instalacja gier

Postprzez twenk » 04.08.2013, 13:22

Cześć.
Może zaraz dostane hejty, za to że niepotrzebnie zakładam nowy topic,bo już był, wystarczyło poszukać.. itp, itd. :roll:
Wybaczcie, ale potrzebuje pomocy, bo jestem zielony.. może nie do końca tak zielony.. ale trochę jednak.
Przejdźmy do sedna.
Mam konsolę w wersji FAT 320 GB z Rogero 4.46 i multiMANA 4.46 (wiadomości z ustawień konsoli). Kupiłem juz jako przerobioną, miała na dysku kilkanaście nowych gierek. Większość już przeszedłem i szukam czegoś nowego.
Dobra, mam jakąś gre. to ID BLESxxxx mi pasuje, foldery niby też.
Mam to na komputerze i trzeba to przenieść na pendrive i podłączyć do konsoli. Tylko co dalej?! :?:
Byłby ktoś łaskawy i DOKŁADNIE i ZROZUMIALE dla ZIELONEGO typka wytłumaczył CAŁY przebied instalacji obojętnie jakiej gry? Byłbym masakrycznie wdzięczny! :D
5. :D
twenk
Newbie

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: PS3 Instalacja gier

Postprzez marciniak » 04.08.2013, 13:38

Masz racje takich tematów było już sporo ale skoro nie chce ci się poszukać to odpowiadam gry umieszczasz w ścieżce GAMES/ID GRY czyli twoje tam BLESXXXXX na dysk zew.pendrive(podpinasz do ps3) ,potem odświeżasz listę gier w Multimanie i powinno ci zobaczyć nową grę :wink:(i możesz już grać bezpośrednio z dysku zew.) możesz również wybrać :^: na grze w MM i skopiować na dysk wew.
ps.następnym razem poszukaj czy nie było podobnych tematów bo jak okaże się że był to nie zaakceptuje postu 8)
Nie pomagam na pw.

Za ten post autor marciniak otrzymał podziękowanie od
twenk (04.08.2013, 13:42)
marciniak
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych