uruchomienie gry na rogero

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
  • Sponsorzy

uruchomienie gry na rogero

Postprzez Haski » 02.05.2013, 23:10

Witam, w końcu posiadam na konsoli rogero. Wykopałem stary dysk 1TB sformatowałem go i skopiowałem gierki. Jedną z nich jest np TEKKEN TAG TOURNAMENT 2. Przy próbie pierwszego uruchomienia wyskoczył mi komunikat "Preparing to install Tekken Tag Tournament 2 game data. Proszę nie wyłączać konsoli podczas instalacji" To gra chce się zainstalować na dysku czy wgrać jakiś soft? Zaznaczę że wcześniej wyskoczyła mi inna informacja że znaleziono nowszy soft do tej gry i czy chce instalować go ale odmówiłem i rozłączyłem konsole z netem. Czy mogę przeprowadzić tę instalację czy zmieni mi ona soft na konsoli....?

Druga sprawa tyczy się PSN słyszałem że podobno na najnowszych CFW można grać poprzez PSN tymczasem ja po połączeniu konsoli z wifi i próbie wpisania się do PSN (stworzenia nowego konta) otrzymuję informację że muszę wejść w ustawienia i zaktualizować system najpierw :/ powie mi ktoś o co kaman...?

Dodano przez: budman9
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
Haski
Newbie

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: uruchomienie gry na rogero

Postprzez budman9 » 02.05.2013, 23:18

1. Tekken chce sobie zainstalować na dysku dane więc możesz pozwolić. Możesz też zaktualizować grę.
2. rebug-4-41-version-spoofer-2-3-dla-cfw-4-30-4-31-4-40-t4485.html
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
budman9
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 366 razy

• Sponsorzy

Powrót do Backup