filek708 napisał(a):Mam pytanie jaki folder należy utworzyc na pendravie by ps3 odczytało multimana?

filek708 napisał(a):Mam pytanie czy da się zainstalowac Multimana 04.13.00 na PS3 bez CFW?

j4cek napisał(a):Pytanie...sciagnalem tego multimana z 1 strony wersje FULL v4.02.00 jest ona po angielsku i w ogole dziwna rozdzielczosc...widze ze pod spodem jest jakis nowszy v4.02.04 i na ostatniej stronie podajecie link do v04.30 w jakiej kolejnosci je instalowac?? to sa wersje po polsku???

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
j4cek napisał(a):jakis sprawdzony link do 04.20.00 ??bo mam jakies ze stron ale nie wiadomo co to jest
04.30 mam juz sciagniete
w ogole oplaca sie zmieniac na 04.30? jest jakas znaczaca roznica czy zostac przy 04.20?
ten multiman z 2 stron predzej ver 04.20.01 bedzie odpowiedni??? sa dwa CEX I DEX rozumiem ze instaluje CEX? bo go zainstalowalem to wyskoczylo chyba ze trzeba zainstalowac wersje BASE lub FULLniby dziala ale praktycznie nie widac zadnych ikonek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość