Xivo1996 napisał(a):Hej
Bardzo bym prosił o wrzucenie Rebug QA_Toggle na jakiś inny serwer bo nie potrafie tego ściągnąć.
Z góry dziękuje :*

kedziorhg napisał(a):ja tez mam problem z Rogero 4.30 v2.05 strasznie muli konsole kopiowanie gier albo testowanie to tak zamula konsole ze masakra do tego uruchamianie gier no koorwicy mozna dostac w oczekiwaniu na wczytywanie danych gry. residenta evila 6 nie odpalilem do tej pory. da rade cos z tym zrobic?

razielospl napisał(a):kedziorhg napisał(a):ja tez mam problem z Rogero 4.30 v2.05 strasznie muli konsole kopiowanie gier albo testowanie to tak zamula konsole ze masakra do tego uruchamianie gier no koorwicy mozna dostac w oczekiwaniu na wczytywanie danych gry. residenta evila 6 nie odpalilem do tej pory. da rade cos z tym zrobic?
Chodzi ci o weryfikacje danych na USB? mozna to wylaczyc w multimanie i nie bedzie tego robic. Od razu ładuje gre bez problemowo.

Szumek007 napisał(a):zainstalowałem tego softa z xmb tak po prostu nic innego nie odpalając wszystko pięknie tylko jak odpalam toolbox lub mm 4 to bs i zwiecha. mam coś z napędem. co mam teraz zrobić?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 0 gości