Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
a inne gry wogle odpalałeś wiesz o co chodzi?odpalasz gre w multimanie powinno wyrzucić do xmb i odpalasz z folderu apphome albo z ikony z płyty jak przed całą operacja włożyłes jakąś płytke orginalna do napędu (ta ikonka z orginalna grą powinna ci się zmienić na tą co odpalasz)
no inne tak odpalałe z multimana wchodzilem do menadzer plikow potem klikałem na pendrive i kołkiem klikałem na ps3_game i wtedy wyskakiwało aktywuj bd-mirror i wyrzucało mie do głownego tam gdzie uruchamia sie orginalne gry i zmienila sie ikonka z orginała na piracka gre i odpalalem ja i chodzila
klikasz na ikonke multimana i tam masz widoczne ikonki gier tak jak w xmb dusisz na grze w którą chcesz grać i wyrzuca cie multiman do xmb następnie wybierasz gre i dusisz i cieszysz sie grą
Nie masz ikonek apphome i instal packages file?zgraj Heavy Rain na dysk wew.do poprawnej ścieżki(hdd00-GAMES-BLUScośtam(numerek id)i odpal z ikony z płyty jak to nie pomoze to nie wiem?
no wchodze w ten program multimana i tam mam te zakladki gra video i ustawienia i jak wejde w multimanie w zakładke gry to mam tylko tam ta gre orginalna
-- 24.01.2013, 21:46 --
ja zgrałem heavy rain do sciezki (hdd00-GAMES - heavy rain a nie numerek i moze tu byc bład
zrobiłem wszystko pojawila sie ikonka jak nalezy tylko teraz wystopil blad ''podczas operacji uruchomienia wystapił bład.(80010017)
-- 24.01.2013, 22:03 --
ale wielkie dzieki za podpowiedzi ze mozna tak zrobic jestem ci bardzo wdzieczny ja zawsze tak odpalałem przez menedzer tylko jak bys mi jeszcze pomogl z tym błedem
do gier wymagających fw wyższego niz 3.55 musisz podmienić tak zwane fixy są to pliki przeważnie ebooty i jeszcze jakieś i podmieniasz w grze cos na zasadzie crack na pc czasami gra działa tylko na wew. ,zew. z płyta, zaznaczone bdmiror itp