Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
hej,a miał ktoś z was problem z błędem 80010009? Odpalam gierkę i wyskakuje mi ten błąd. Więc zrobiłem aktualizację multimana do dzisiejszego 4.19 i jak w nim włączam DmC to woła mi o aktulizację OFW.
jak fixa wgrałeś i płyta siedzi to problem jest gdzieś indziej,coś mi się obiło o uszy że na którymś multimanie gra powinna działać bez fixa może tu gdzieś jest problem
Witam mam grę dmc devil may cry i niestety nie działa wyskakuje mi komunikat o zmianie softu na 4.30 a ja ma 4.31 i najnowszego multimana inne gry chodzą bez problemu (np.nfs most wented) to samo dzieje się z tomb raiderem, może macie jakiś pomysł. Zgóry wielkie dzięki
Bo na 4.30 też trzeba zainstalować fixa do DMC,poczytaj tematy z tymi grami w dziale news(backup) a będziesz wiedział czamu nie działają?dodam że do tych gier wymagana płytka w napędzie