przejdziesz do gier(przewiń R1 do momentu pojawienia się ikony "gry")
Pojawią się gry najedź na backupa, zaznacz
.Przeniesie Ciebie do danych gry i tam zaznacz kopiuj. 

a tak przy okazji macie może jakiś programik dla plików które mają więcej niż 4gb żeby wrzucić na pena, kiedyś miałem taki prosty programik ale po formacie kompa wylatał a ja zapomniałem jak to się zwało.

* When on-screen-keyboard (OSK) is used and user cancels the entry mM will not accept the entered text
* Created proper ring-buffer for mp3 playback which should mean no more glitches/pauses of the music
* Restored support for GLC3.PNG for themes in 8×4 mode
* Increased screenshot JPEG quality to 90% and 1MB buffer size
* Toolbox/IPF from /app_home will be activated when you quit mM with {PS} button on 4.30 Rogero CFWs
* Fixed a bug introduced in mM 04.17.00: mM skipping 1-letter filenames (x.yyy) when copying folders
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

sledzik333 napisał(a):link wygasl do multiMan 04.18.00 full mogl bym prosic o reupload na jakims serwisie z darmowym i najlepiej z szybka predkoscia
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
HABIBI napisał(a):@ grbrandys,
też tak miałem.Usuń go i zainstaluj ponownie z usb 04.18.00 next 04.18.03.Kolejny update możesz bezpośrednio z mMAN"a, czyli 04.18.04 .Linki są wyżej ^^

HABIBI napisał(a):Ponieważ w moim przypadku jak zaktualizowałem online, to pojawił się ...
Localization file for Polish Langue is missing or incomplete
/dev-hdd0/game/BLES80608/USRDIR/lang/LANG-PL.TXTT:601 lines read.but 613 expected
, a zresztą nie ja jeden to zauważyłem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości