lysy1991 napisał(a):MKX był też ten tv który ty mi poleciłeś, ale sprzedawca w sklepie odradził mi go z powodu braku
produkcji tego tv przez PHILIPSA jak i zaprzestania produkcji tv przez tą firmę co rowna się z brakiem czesci gdyby kiedys cos...

MKX napisał(a):lysy1991 napisał(a):MKX był też ten tv który ty mi poleciłeś, ale sprzedawca w sklepie odradził mi go z powodu braku
produkcji tego tv przez PHILIPSA jak i zaprzestania produkcji tv przez tą firmę co rowna się z brakiem czesci gdyby kiedys cos...
Philips już nie produkuję telewizorów to fakt ale robi to inna firma i wszystko jest w jak najlepszym porządku, zmienił się nawet dyrektor. Po drugie gdyby nawet się zepsuł to koszt naprawy, uwierz zniechęca. Po trzecie w przedziale 32-37 wybierałbym tylko Philipsy. Po czwarte, sprzedawcy sprzedają to co muszą sprzedać i to co im narzucamy do sprzedażyMają za zadanie sprzedaż odpowiednich znaczników towarowych i za to jest ustalana premia indywidualnie.
Telewizor, który wybrałeś to krok w tył w stosunku do Philipsa o którym mówiłem. Głównie chodzi mi o ostrość, szczegółowość i kształt wyświetlanego obrazu. Od biedy może być

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość