Ja podaję kod, login i hasło do konta - nie mogę sam tego zrobić bo wymagana jest karta kredytowa której nie posiadam.
O przeróbce się dowiedziałem jak zaktualizowałem, to przynajmniej tak chcę pograć.

disp3ns3r napisał(a):Wpisujesz fake dane i to wsioAlbo wpisujesz ze swojej karty do bankomatu , aktywujesz, usuwasz potem dane i nic sie nie dzieje zlego dla ciebie a PS+ masz za free

disp3ns3r napisał(a):Wpisujesz fake dane i to wsioAlbo wpisujesz ze swojej karty do bankomatu , aktywujesz, usuwasz potem dane i nic sie nie dzieje zlego dla ciebie a PS+ masz za free

walery napisał(a):disp3ns3r napisał(a):Wpisujesz fake dane i to wsioAlbo wpisujesz ze swojej karty do bankomatu , aktywujesz, usuwasz potem dane i nic sie nie dzieje zlego dla ciebie a PS+ masz za free
Chyba sobie jaja robisz. Mam ps+ i chyba nie wiesz o czym piszesz.
Nie myl aktywacji konta z jego dzieleniem.
Anisim napisał(a):walery napisał(a):disp3ns3r napisał(a):Wpisujesz fake dane i to wsioAlbo wpisujesz ze swojej karty do bankomatu , aktywujesz, usuwasz potem dane i nic sie nie dzieje zlego dla ciebie a PS+ masz za free
Chyba sobie jaja robisz. Mam ps+ i chyba nie wiesz o czym piszesz.
Nie myl aktywacji konta z jego dzieleniem.

disp3ns3r napisał(a):Chyba napisalem mu to samo ale co tamI zrobilem tak samo i dziala, na necie jak szukalem tak samo napisane ale co tam nie mam pojecia co ja tu robie w ogole ^^ Spadammmm....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości