przez elephantml » 07.01.2013, 23:01
Mi z około 60 gier, które chodziły na 3.55 nie działa obecnie na 4.30 EyePet i GrandTurismo5. W pierwszym przypadku wyskakuje czarny ekran po zajawce z kamerką i kontrolerami a w drugim błąd 80010017. Z EP mam to szczęście że jest to jedna z tych około 60 gier, która pojawia mi się w XMB w danych gier (a mam ich tam może raptem z 5 na 65) i próbowałem usunąć dane gry a potem dograć je z sieci. Pierwszy raz usunąłem dane, potem sprawdziłem aktualizację w multimanie, dociągnąłem te 40mb następnie to zainstalowałem i po odpaleniu gry i info o PS Move wszystko zawisło na black screen. Za drugim razem usunąłem tak samo tylko od razu odpaliłem grę z dostępem do sieci. Gra się uruchomiła i stwierdziła pięknym monitem, że znalazła aktualizację dla mojej obecnej wersji systemu. Trzeba było tylko wcisnąć "X" żeby program dociągnął co trzeba i się zainstalowało co niezbędne. Wszystko ładnie pięknie tylko już od tego momentu nie działa nic poza wtyczką od sieci i przyciskiem power na konsoli, więc nie ma jak wcisnąć "X". Za każdym razem widać ze dysk od konsoli mieli dosyć długo, ale i tak zawsze wiesza konsolę.
Gdzie szukać oryginalnych ebootów? Pytam o te konkretne gry, bo stron z ebootami to znam kilka, ale tych akurat tam nie ma.
Dobrze że chociaż nadal działa mi EyePet i Przyjaciele, bo jak by i to padło to dziecko by mnie zjadło chyba.
-------------------
My Fitness Coach Club mi działa na 4.30 więc jak jutro będę miał chwilę to mogę te pliki wydłubać i przesłać.
CECH-2004A - HDD 1,75 TB