Pomocy z CFW Rebug 4.21.1 Nic nie widzi- okiełznane

Wszelkie pytania i problemy z instalacją i użytkowaniem CFW 4.XX
  • Sponsorzy

Pomocy z CFW Rebug 4.21.1 Nic nie widzi- okiełznane

Postprzez walery » 01.01.2013, 17:00

Panowie, namieszali mi coś młodzi i teraz nie widze multimana ani gier z hdd wewn. i zewn. Probowalem wgrac multimana i nic to samo. Zjechalem downgrade 999 i zainstalowalem rebug 3.55.3. Przy probie instalacji multimana mam komunikat ze mam juz ta wersje i sie nie instaluje. Zainstalowalem rebug 4.21.1 i to samo. Niby jest a nic nie widac. Przy instalacji pisze ze mam juz ta wersje. Co jest kurna grana. Z gory dzieki

P.S. Kurna znalazlem wszystko siedzi w katalogu PLaystation3. Jak to stamtad wyciagnac ? Kurcze ile nerwow zjadłem a ile wgrywania ! Uwaga na dzieci swoje czy obce. :lol:

Juz mam !!! Kur.. pogrupowali mi materialy. Naprwawa 3 sekundy, a ja straciłem ze dwie godziny. Niech to bedzie przestroga dla innych i może zaoszczedzi ewentualnych nerwow.
Happy New Year !!! :D
Jedno co w tej rzeczy pozytywnego to przeszedlem proces downgrade i upgrade bez problemu. Wszystkie aplikacje pozostaly nie ruszone. Wszystko przez XMB menu. :)

Temat jak widac do zamkniecia lub usuniecia bo wstyd, ze na takim g... dalem sie nabrac. :lol:
А все могло бы быть по-другому....
walery
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 22 razy
Otrzymał podziękowań: 23 razy
Firmware: Rebug 4.46.1 REX

Sponsorzy

• Sponsorzy

Powrót do CFW 4.XX