plik ponad 4GB

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

plik ponad 4GB

Postprzez miesko22 » 28.12.2012, 16:36

Witam mam plik pkg ponad 4GB, podzielilem go PS3Splitterem. Musialem utworzyc sobie katalog packages bo nie mialem takiego w mltimanie, nastepnie skopiowalem katalog z plikiem do packages multiman go scalil w jeden duzy, nastepnie nacisalem 2 razy x i cos takiego mi sie pojawia (dolaczam link ze zdjeciem ) http://img152.imageshack.us/img152/2026/dsc0095ck.jpg Co mam zrobic?? A jak wchodze w instal packages files to go nie widzi w ogole dodam ze mam multimana multiMAN ver 04.14.00 FULL. Jak mam go zainstalowac??

Moze to bedzie jakas podpowiedz, chyba ze dlatego nie dziala bo to jest do gry Assasin Creed Revelations i ten plik to jest wlasnie plik pkg z pierwsza czescia Assasina, a ja tylko sam folder z tym plikiem skopiowalem na ps3 bo chcialem sprawdzic czy bedzie dzialac, folder o nazwie PKG00 a w srodku procz pliku pkg sa tez 2 inne PARAM i i jeden z obrazkiem.Moze w calosci Revelations trzeba skopiowac i wtedy bedzie tez pierwsza dzialac.
dzieki
miesko22
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych