Mimo dużych niepewności wysłałem konsolkę do Pana Spox_2....
Co tu dużo mówić jestem bardzo mile zaskoczony, uporał się z moją konsolą bardzo szybko i sprawnie, widać że sprzęt oddajemy w ręce osobie która wie o ps3 chyba wszystko.
Od siebie tylko dodam że każdemu radzę pozbyć się wszystkiego z dysku czyli sprzedać gierki z kont psn itd. jak wiadomo sprzęt elektroniczny jest nieprzewidywalny czego sam doświadczyłem tracąc wszystko co miałem na dysku konsoli.
W ramach pocieszenia kolega Spox_2 wgrał mi kilka niespodzianek
Co do ceny i kontaktu nie ma się do czego przyczepić, tutaj pewnie sprawa jest indywidualna ja wysłałem konsolę przed świętami gdzie każdy ma milion spraw do załatwienia pewnie stąd kontakt był jaki był ogólnie jestem usatysfakcjonowany w 100 procentach.
Bardzo duży plus dla firmy kurierskiej, konsola wysłana w piątek(woj. pomorskie) koło 16-17 na miejscu była w sobotę około 12 (woj. świętokrzyskie), praktycznie taki sam ekspres w drodze powrotnej.
W przyszłości na pewno dalej będę korzystał z usług Virtual Future mimo to że pseudo fachowców w okolicy mam sporo.
Nie pozostaje mi nic jak jeszcze raz podziękować użytkownikowi Spox_2 i życzyć wszystkim wesołych świąt!