Ja ostatnio rozkrecilem ale nie wiem czemu, ale nie umialem tej obudowy z gory sciagnac, jakby ja cos jeszcze trzymalo i tylko udalo mi sie tak do polowy podniesc i wyczyscilem
Bo z przodu pod przyciskami masz takie śruby do odkręcenia jak je odkręcisz to dopiero zdejmiesz górę.
Pomogłem? Podziękuj przyciskiem Profil forum na facebook'u Nie ma innego sposobu na downgrade z softów oficjalnych powyżej 3.55 jak użycie programatora(E3 Flasher, Progskeet). Konsola z data code 1B lub wyższym = nieprzerabialna
One sa takie male czarne ? Mysle ze to one, u mnie one maja jeszcze na srodku takie cyple ze nie da sie ich odkrecic, jakby trzeba byloby je wylamac i w tedy torx.
To one. Idź do jakiegoś sklepu i kup lepiej niż kombinuj. Albo zrób otwór na środku torxa i powinno działać.
Pomogłem? Podziękuj przyciskiem Profil forum na facebook'u Nie ma innego sposobu na downgrade z softów oficjalnych powyżej 3.55 jak użycie programatora(E3 Flasher, Progskeet). Konsola z data code 1B lub wyższym = nieprzerabialna