Czy do MULTIMANA 4.11 trzeba wgrywac BDEMU 2 ?
Ja mam zainstalowanego 4.02, i przymierzam się do wgrania 4.11.Czy muszę teraz starego usunąć aby wgrać 4.11 czy nie?
proszę o link do BDEMU 2.

rafi napisał(a):Czy do MULTIMANA 4.11 trzeba wgrywac BDEMU 2 ?
Ja mam zainstalowanego 4.02, i przymierzam się do wgrania 4.11.Czy muszę teraz starego usunąć aby wgrać 4.11 czy nie?
proszę o link do BDEMU 2.
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

sm0q napisał(a):1. Tą wersję multiMAN 04.14.00 BASE CEX mogę zainstalować na CFW 3.55 czy muszę mieć Rogero 4.30?
2. Piszecie, że ten multiMAN ma włączoną obsługę NTFS.. Mam rozumieć, że wystarczy stworzyć na partycji NTFS folder GAMES tam wrzucić grę i multiMAN będzie widział tą partycję tak jak to jest w przypadku partycji FAT32?

Gacek napisał(a):Po aktualizacji MM do wersji 04.14.03 z 04.14.00
pokazuje mi się błąd:
UWAGA
Twoja instalacja mmCMAa jest niekompletna!
Proszę zainstalować jeszcze raz wersję BASE lub FULL, ponieważ możesz mieć problem z wyświetlaniem grafiki w programie.
Chciałbym się dowiedzieć, czy wszyscy tak mają?

walery napisał(a):Gacek napisał(a):Po aktualizacji MM do wersji 04.14.03 z 04.14.00
pokazuje mi się błąd:
UWAGA
Twoja instalacja mmCMAa jest niekompletna!
Proszę zainstalować jeszcze raz wersję BASE lub FULL, ponieważ możesz mieć problem z wyświetlaniem grafiki w programie.
Chciałbym się dowiedzieć, czy wszyscy tak mają?
Nie mają. Ja wgrywałem na xx0.2 i poszło bez problemów.
MM normalnie się odpala, grafika jest wszystkie okładki itp normalnie pokazuje.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości