Witam. Jako ze jestem nowy na tym forum i slabo doswiadczony w tym temacie sprobuje przedstawic moj problem jak najdokladniej mam dysk zewnetrzny na ktorym nagrane mam gry odpalam multimana wlaczam gre jak w instrukcji wywala mnie do menu konsoli znowu wlaczam gre i pojawia mi sie czarny ekran gra mi sie nie chce wlaczyc jezeli nacisne przycisk PS pokazane jest jakby gra chodzila ale wlaczyc sie za cholere nie chce. Po kilkunastu probach pokazalo mi sie nie moze zaladowac informacji o trofeach nie wiem moze to ma cos z tym wspolnego moze ktos mial taki problem lub podobny i wie jak to rozwiazac z gory dzieki
/////////Z tym juz sobie poradzilem u gory teraz mam inny problem jak odpalam konsole podlaczam zewnetrzny to praktycznie nigdy go nie widzi albo non stop sie ten dysk wylacza kolega mowi ze moze to byc problem tego ze kupilem tania kieszen i zasilacz moze byc gowniany (zbyt slaby?) i zeby kupic nowy lepszy zasilacz czy ktos spotkal sie z takim problem lub slyszal cos na ten temat ?