Endziu napisał(a):Tak. Instalowałem, teraz próbowałem zainstalować rogero 4.21(takiego jakiego miałem) i to samo:dane są uszkodzone 8002f157)
Spróbuj może przez Recovery Mode.
Endziu napisał(a):Tak. Instalowałem, teraz próbowałem zainstalować rogero 4.21(takiego jakiego miałem) i to samo:dane są uszkodzone 8002f157)

daglas922 napisał(a):Witam , mam konsole CECHG03 data code 7c soft 2.76 z uszkodzonym napedem .
Moje pytania:
1. Żeby zainstalować rebuga 4.21 , musze najpierw zaktualizowac konsole do 3.55 i potem mogę śmiało wgrywać rebug 4.21 Rex tak ??
2.Potem wgrywam mltiman i bdemu ?
3.Wrzucam kopie gry na ps3 i odpalam przez multiman i powinno działac ???
4.Ktoś kto ma konsole z uszkodzonym napędem sprawdzał rebug 4.21 REX i rzeczywiście chodzą kopie gier bez płyty w napędzie ??
Prosze o pomoc i z góry dzięki .

eju napisał(a):daglas922 napisał(a):Witam , mam konsole CECHG03 data code 7c soft 2.76 z uszkodzonym napedem .
Moje pytania:
1. Żeby zainstalować rebuga 4.21 , musze najpierw zaktualizowac konsole do 3.55 i potem mogę śmiało wgrywać rebug 4.21 Rex tak ??
2.Potem wgrywam mltiman i bdemu ?
3.Wrzucam kopie gry na ps3 i odpalam przez multiman i powinno działac ???
4.Ktoś kto ma konsole z uszkodzonym napędem sprawdzał rebug 4.21 REX i rzeczywiście chodzą kopie gier bez płyty w napędzie ??
Prosze o pomoc i z góry dzięki .
1. Tak
2. Tak
3. Tak (folder GAMES)
4. Bez płyty powinno działać wiele gier ale nie których się nie będzie dało uruchomić bez sprawnego napędu.

daglas922 napisał(a):dzięki walery
mam jeszcze pytanie , jeśli będę chciał wymienić dysk na większy lub napęd będę musiał zejść do 3.55 ?? proszę o odp .

mam jeszcze pytanie , jeśli będę chciał wymienić dysk na większy lub napęd będę musiał zejść do 3.55 ?? proszę o odp

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 0 gości