Dobrze ale co zle zrobiłem postępowałem wg poradnika poprzednia miałem fata i wszystko się
udało.
W slimie miałem 3.55 i od razu nagrałem image kemaw czy miałem zainstalować
najpierw CFW 3.55 przez recowery a potem image kemaw ?
webster napisał(a):Jeśli nie miałeś robionego downgrade to możesz z poziomu aktualizacji oprogramowania lub przez recovery menu.

q5sebo napisał(a):Mam konsole CECH-21 obecnie na CFW-3.55 rogero/hermes. Jak poprzez recovery mode zainstaluje 4.30 v 1.04 to będę mógł założyć konto na PSN po zainstalowaniu najnowszego spoofera? Czy to trzeba zrobić na OFW? Może głupie pytanie ale jak dotąd odpalałem sobie wszystkie gry bez problemu tylko offline a teraz chciałbym spróbować na PSN - wiem, że teraz jest jakiś ban boom od Sony ale ponoć najpierw lecą warny, więc spróbować chyba można.
kmod0001 napisał(a):Dobrze ale co zle zrobiłem postępowałem wg poradnika poprzednia miałem fata i wszystko się
udało.
W slimie miałem 3.55 i od razu nagrałem image kemaw czy miałem zainstalować
najpierw CFW 3.55 przez recowery a potem image kemaw ?
marowana napisał(a):a z poziomu aktualizacji jak to sie robi mam 3.55 kmeaw poprostu zmieniam nazwe na updat i aktualizacja oprogramowania??
i czy by ktos wrzucic na jakis inny serwer rogero bo z tamtego nie mozna pobrac ??

tigero93 napisał(a):Czy jak mam cfw 3.55 kmeaw to mogę zainstalować od razu na niego cfw 4.30 rogero ?

kajzber1 napisał(a):Mam CFW4.30 MULTIMAN 04.14.2. Wrzucam gre do dysku zewnętrznego do folderu GAMEZ (folder BLES 01420) odpalam w multimenie przezuca mnie do xbm uruchamiam gre i nic czarny obraz .Dodam ze FAR CRY3 zainstalowany z plików PKG działa .A SKYRIM I CMW3 nic tylko czarny obraz ,skopiowałem na dysk konsoli też to samo i nawet jest orginalna gra w napędzie .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości