Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
no wiem przecież dlatego się dziwię że działa ci. Pobrałem go i jest to ten sam eboot który mam obecnie ( też pod wersję BLES01667). Nie mogę go na konsoli sprawdzić bo mam walnięty dysk ( czekam na kuriera z nowym dyskiem).
Nie wiem gdzie "kupiłeś"grę...Ja zassałem tam gdzie był ten eboot i powiem Ci że zero problemów z podmianką plików.Gra działa.Dziś rano pograłem sobie troszq.
Pomogłem? Podziękuj przyciskiem Profil forum na facebook'u Nie ma innego sposobu na downgrade z softów oficjalnych powyżej 3.55 jak użycie programatora(E3 Flasher, Progskeet). Konsola z data code 1B lub wyższym = nieprzerabialna
Witam serdecznie, jest to mój pierwszy post i jednocześnie chciałem sie przywitać. Mam nowego ac3, ale przy zrzuceniu na dysk (kmaew 3.55) i wgraniu fixa od duplexa gra przy uruchamianiu wyrzuca czarny ekran i konsola nieodpowiada. Kompletnie nie wiem co robić, próbowałem miliony razy . proszę o szybką odpowiedź
ID BLES01669 (taka nazwa w katalogu, w mm pokazuje BLES01667) , kupiona wersja polska. Mam tego samego fixa co koledzy na górze od duplexa, wrzuciłem wszystkie 4 pliki, param do ps3_game, natomiast resztę ps3_game/USRDIR. W konsoli siedzi oryginalna płyta. Własnie zgrałem nowego mm do najnowszej wersji i nadal ten sam problem