lajman napisał(a):a wiec konsolka CECH 2504B data code 0D, CFW 3.55 kameaw, odpalilem konsolke w recovery, i probowalem zainstalowac Rogero cfw. Instalacja sie rozpoczela, w pewnym momencie zrobil sie czarny ekran, przestalo czytac z USB. i teraz gdy wlacze konsole to ciagle jest czarny ekran a wylaczyc ja moge tylko trzymajac dlugo przycisk wylaczania.

Shnelock napisał(a):instalujecie cfw 4.21 wersja 1.1 czy wersja 1.09d? Przy 1.09d moj kolega instalowal spokojnie 2504B i działa. Ja zainstalowalem na 2004a i dziala

kaligula2 napisał(a):1.Czy naprawdę jest konieczny downgrade do 3.55?-Pytanie do autora postu gdzie jest downgrading do 3.55,plik nie posiada linka-jeśli tak to po co wystawiać taką możliwość,jak i z jakiego oprogramowania mam to wykonać
kaligula2 napisał(a):2.jak to jest że część ofert na allegro z tzw.downgradem była po 90 zł(120 z wysyłką) a reszta jest po 240,180-przecież forum jest w dobry i prosty sposób skonstruowane.
kaligula2 napisał(a):3.nie po to jest forum żeby robić kasę
Z poważaniem Kaligula2

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości