budman9 napisał(a):To aktualizacja a nie format więc nic się nie usunie.
Ja się jeszcze zastanawiam czy gry które mam "zfixowane" będą działać czy trzeba będzie oryginalnego EBOOT'a?
Będą działać
Ja się jeszcze zastanawiam czy gry które mam "zfixowane" będą działać czy trzeba będzie oryginalnego EBOOT'a?

gonzal86 napisał(a):Chciałem zaktualizować do wersji Rogero CEX-4.21 CFW, ale nic z tego przy kilkukrotnym kopiowaniu pliku po kliknięciu i akceptacji Aktualizacji wyświetla mi że Dane są uszkodzone przy 70%, próbowałem kilka razy, zatrzymałem się juz na tym kroku bo potem chciałem downgrade zrobić a tu lipa. Moja konsola to CECHL04 data code 8D aktualnie soft 4.25. możliwe że źle się pobrały dane z neta? mi się wydaje że chyba nie bo plik RAR rozpakowuje bez błędów. Ktoś ma jakiś pomysł? czy to może z recovery się instaluje?

budman9 napisał(a):gonzal86 napisał(a):Chciałem zaktualizować do wersji Rogero CEX-4.21 CFW, ale nic z tego przy kilkukrotnym kopiowaniu pliku po kliknięciu i akceptacji Aktualizacji wyświetla mi że Dane są uszkodzone przy 70%, próbowałem kilka razy, zatrzymałem się juz na tym kroku bo potem chciałem downgrade zrobić a tu lipa. Moja konsola to CECHL04 data code 8D aktualnie soft 4.25. możliwe że źle się pobrały dane z neta? mi się wydaje że chyba nie bo plik RAR rozpakowuje bez błędów. Ktoś ma jakiś pomysł? czy to może z recovery się instaluje?
Przecież to trzeba mieć soft 3.55 żeby zainstalować ten CFWI mowa jest do downgrade z CFW 4.21 a nie z OFW
Takimi właśnie sposobami ludzi uceglają sobie konsole zamiast starannie ze zrozumieniem przeczytać pierwszy post, tym bardziej, że masz OFW 4.25
Spox_2 napisał(a):gonzal86, Jaki FW w konsoli siedział przed aktualizacją do CFW 4.21 ?
W jaki sposób chcesz wykonać downgrade ?

LAClippers napisał(a):Nie instalować na CECH-25XXB - 100% Brick.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości