Czarny ekran przy uruchamianiu. Błąd przy przenoszeniu plikw

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
  • Sponsorzy

Czarny ekran przy uruchamianiu. Błąd przy przenoszeniu plikw

Postprzez Zuombie » 25.09.2012, 16:35

Witam. Nazwa tematu jest dość długa, ale nie wiedziałem jak to inaczej ująć.
Mam PS3 Slim 160 gb, CFW 3.55. Gry zrzucam na dysk konsoli przez kabel skrosowany bezpośrednio z komputera. Jeszcze do niedawna było wszystko w porządku, zrzucane gry działały bez problemów. Czasem tylko zrywało połaczenie w trakcie zrzucania jakieś gry, jednak wystarczyło podłaczyć się do konsoli ponownie i wrzucić reszte plików i wszystko było okej.
Jednak wczoraj próbowałem zrzucić 4 gry na dysk konsoli i napotkałem problem. Przy zrzucaniu gry pojawiała się informacja o jednym nieudanym transferze plików. Reszta transferów ( a było ich średnio 4000 na grę), przebiegła pomyślnie i za każdym razem pozostawał jeden nieudany transfer. Próbowałem usuwać grę z dysku konsoli i jeszcze raz zrzucać, ale za każdym razem ten jeden nieudany transfer się pojawiał. Nie mogę sprawdzić w tej chwili jak sformołowana była uwaga która wyświetlała się obok tego nieudanego transferu, ale było to coś mniej więcej w stylu "nie można utworzyć folderu".
Próbowałem odpalać te 4 gry, ale okazuje się, że ten jeden nieudany transfer najwyraźniej mi to umożliwia. Przy odpalaniu standardowym ( bez select + :x: ) wyskakuje po prostu czarny ekran i nic się nie dzieje ( konsola sie nie zawiesza, mogę normalnie Zakończyć Grę przez menu PS ). Przy próbie uruchomienia przez Select + :x: sprawa wygląda różnie. Albo znów dostaję czarny ekran, a w przypadku Army of Two: 40th Days gra się uruchamia lecz w menu głównym wyskakuje informacja o tym, że nie można wczytać trofeów i gra zostaje wyłaczona.

Gry o których mowa to
Soul Calibur V
50 cent: Blood on Sands
Army of Two
Army of Two The 40th Days

Do transferu plików używam programu FileZilla.
Zuombie
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

• Sponsorzy

Powrót do Backup