Pad ps2/ps3

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Pad ps2/ps3

Postprzez Vash » 14.09.2012, 13:01

Witam , niedawno zakupilem 2x pady bezprzewodowe na baterie AAA ( 4 szt, do jednego ) firmy QuickShot i Sabre, Pady są swietnie dopasowane do ręki i wszystko z nimi chyba ok. spędziłem kawałek nocy w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytania i w calym internecie ich nie ma ;P . Więc moje pytania brzmią .... :

- mam soft 4.25 w konsoli jak biorę " dodaj urządzenie czy jakoś tak " nie wykrywa mi padów czy to wina softa powyżej 3.50 ????
- czy jest jakiś program albo myk , żeby owe pady działały na 4.25 sofcie ????
- czy ten pen drive do ps3 dongle usb co widze na allegro w dziale konsole ps3 za 100 zł rozwiązał by problem ???

DZIĘKI Z GÓRY ZA POMOC !!! :wink:
Vash
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: 4.25

Sponsorzy

Re: Pad ps2/ps3

Postprzez Damiaen » 15.09.2012, 19:35

To nie jest żadna wina oprogramowania Soft z każdym upgradem staję się coraz doskonalszy, to logiczne (chodź ostatnio zdaje mi się że zbyt dużo im płacą bądź zbyt bardzo się nudzi ale to moja opinia) . . Te pady są na Bluetooth czy na podczerwień? Posiadasz same pady? Jakieś pi***ołki do zestawu, typu peny itp? Może jakieś płytki do kompa ze sterownikami, cokolwiek
Damiaen
Gold Member
Gold Member

Podziękował : 11 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Firmware: CFW

Re: Pad ps2/ps3

Postprzez Vash » 16.09.2012, 01:12

Wiec pady są zapewne na bluetooth bo zadnej podczerwieni nie widzę , pady prezentują się super i mam tylko same pady bez niczego plytek czy tych odbiorników :)

Wystawiłem je na allegro ,ale widzę brak zainteresowania wiec podejrzewam ,ze są do ps2 i do tego nie mają tego czegoś co się wpina kurde nie dobrze :)

oto link do padów -- http://allegro.pl/2-x-pad-bezprzewodowy ... 52727.html
Vash
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: 4.25

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych