Program z odpaleniem Bioshock 1

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
  • Sponsorzy

Program z odpaleniem Bioshock 1

Postprzez maxi77 » 20.06.2011, 00:18

Witam,
sciagnalem Bioshock 1 i wrzucilem na wew. dysk PS3.
Gra sie uruchamia przechodzi do aktualizacji gry daje na nie pozniej laduje i pojawia sie ekran Please wait Bioshock instaling ... zmieniaja sie obrazy w tle idzie muzyka ... czekalem 5 min i nic :( dioda dysku pracuje swieci.

Czy to jest normalny objaw ile mam czekac na uruchomienie gry?Czy zeby w nia zagrac, musi sie instalowac tak dlugo?

Druga sprawa, sprawilem sobie orginalna II czesc tej kultowej gry. Wchodze normalnie do menu orginalnego XMB PS3 i pozniej daje uruchom z dysku wszystkie objawy pojawiaja sie takie same jak u poprzedniej czesci.

Laduje z plyty slychac dzwiek BL-Ray ale tak samo komunikat please wait install bioshock...

Co mam zrobic?Jakies sugestie porady?

-- 20.06.2011, 10:35 --

Dobra poradzilem sobie, nie wiem czemu nie czekalem do konca instalacji.
Teraz odpalilem gre i poszlo, jeszcze wczesniej wybranie gry zrobilem tym razem nie przez X a przez SELECT + X i zadzialalo.Aktualizacji nie trzeba bylo instalowac.
Temat do zamkniecia.
maxi77
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: CFW 3.55 Kmeaw

Sponsorzy

Re: Program z odpaleniem Bioshock 1

Postprzez MKX » 20.06.2011, 11:48

Temat pozostawię otwarty na wszelki wypadek ;)
Our own future.
MKX
Administrator
Administrator

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 234 razy
Firmware: OFW

• Sponsorzy

Powrót do Backup