Zwracam się do wszystkich wyrozumiałych użytkowników.

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Zwracam się do wszystkich wyrozumiałych użytkowników.

Postprzez Haker » 25.07.2012, 20:31

Od czego tu zacząć, serdecznie witam wszystkich.. na waszym forum pojawiłem się całkiem nie dawno, a mówiąc wprost, wprowadziłem się do was dzisiaj. Od jakiegoś już czasu miło szperam po tematach jak i poradnikach, które mają na celu wyjaśnić i pomóc takim własnie zieleniakom jak ja.. Jednak z przykrością muszę powiedzieć ze od wszelkich poradników.. tematów pomocniczych, po prostu głowa pęka.. już sam nie wiem na czym tak naprawdę mam się skupić, co zrobić najpierw.. wiele osób tutaj może się ze mną nie zgodzić, mimo tego uwierzcie mi proszę ze dla osoby nie wiedzącej nic to tak naprawdę te informacje mogą namieszać. I tak właśnie zwracam się do was o pomoc, z wielką nadzieją ze znajdzie się tutaj dobra dusza i ulituję się nade mną, pewnie czytając to ręce wam już opadly.. :cry: Myślę ze chociaż na jedno pytanie mi odpowiecie. Mając w dłoni pen-drive 8gb w pełni sprawnego Laptopa i PS3 CECH 2504B - 320 SLIM - Firmware 3.42 mam możliwość zagrania w pirata jeszcze dzisiaj?. Ma ktoś na tyle sił żeby wypisać mi od myślników co powinienem zrobić krok po kroku?
Haker
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz

Sponsorzy

Re: Zwracam się do wszystkich wyrozumiałych użytkowników.

Postprzez HABIBI » 25.07.2012, 22:01

Witaj,
zacznij od zainstalowania oryginalnego softu OFW 3.55,kolejnym krokiem będzie zainstalowanie CFW 3.55 (kmeaw polecam) :) Musisz jeszcze zainstalować multiMan,to dzięki niemu uruchomisz backup gry.
Piszesz ,że jesteś tu od dzisiaj, to polecam zapoznać się z poradnikiem od MKX.Poradnik jest ładnie opisany,zobaczysz sam jak banalnie proste jest CFW do zainstalowania. :wink:
Tu opis instalacji CFW http://ps3-hack.pl/forum/kmeaw-3-55-cfw-ps3-custom-firmware-t29.html
A tu cały poradnik>>> poradnik-dla-zielonych-ps3-hack-pl-t76.html,życzę miłej lektury . :)
http://www.twojlimit.pl/user/114131
^^ ^^
Prosty i wygodny dostęp do kont premium -zapraszam :)

PS4PRO :
Oprogramowanie systemowe
: OFW : 5.50 Boost Mode
CUH-7016B
+ OLEDLG65C7V
HABIBI
Supreme Elite
Supreme Elite

Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 382 razy
Firmware: PS4PRO OFW 5.03

• Sponsorzy