Regulamin działu Wszelkie problemy z grami czy fix'ami na CFW zamieszczamy w dziale BACKUP! Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
Witam czy was też denerwował brak pomocy w celowaniu . Kupiłem dziś grę oryginał wszystko pięknie i ładnie a celuję się strasznie ciężko . Gra jest miodna , ale to że się celować nie da psuję całą zabawę , jakby nie mogli dać możliwości włączenia lub wyłączenia pomocy . I z tym nasuwa się moje pytanie czy jest może jakiś patch , łatka , fix cokolwiek co mogło by mi pomóc . Z góry dziękuję .
A wiesz może czy coś da się z tym zrobić .. Bo jeśli nie to przechodzę na przymus i sprzedaję . Ciekawe jak ludzie grają w to w multi jeśli takie celowanie a ludzki przeciwnik szybciej się rusza .
Dokupujesz Sharp Shooter'a i celujesz jak elitarny żołnierz Gromu. Ewentualnie Move'a i celujesz jak Indianin tomahawkiem. Zresztą ta gra jest zrobiona pod jakiś dodatkowy sprzęt.
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
Juz prawie skonczyłem killzona i celowanie owszem nie jest tak łatwe jak w innych fps'ach ,ale bez przesady ja osobiście daje sobie rade moze sobie zmien troche sensivity
Najgorsze jest to że grałem w BF3 i w COD BO bez pomocy w celowaniu i grało mi się lepiej niż z celowaniem , tutaj to jest porażka i ustawianie czułości nic nie daje . Dobra gra , prosta lecz świetna fabuła , niezła grafika ale gameplay zrąbany . Mam jeszcze jedno pytanko czy w K3 też tak jest ? Bo mam zamiar kupić .
śmiało zasysaj K3 gierka wspaniała,grafka świetna oraz dialogi .
Edit. Moim skromnym zdaniem "celowanie" nie sprawiało mi żadnej trudności w K3.Jednak ciężko jest porównać ową celność z poprzednią wersją Killzone,ponieważ nie miałem okazji zagrania w 2_ę .
Ostatnio edytowano 20.07.2012, 21:44 przez HABIBI, łącznie edytowano 2 razy