Jak dla mnie ten tel jest beznadziejny. W sklepie mi się podobał, mój kolega go kupił i jak się dłużej nim pobawiłem to zrezygnowałem. Małe nie zawsze jest piękne Jedynie fajnie się pisało na tej klawiaturce.
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
Tego Samsunga mam jako firmowy. Jeśli chcesz telefon do dzwonienia i sms to doskonale się nadaje. Ma androida ale troche za słaby procek i kiepski wyświetlacz. Jeśli chcesz używać w szkole to nie zrobi dobrej foty zeszytu bo ma słaby aparat. WiFi działa dobrze. Jak masz w dobrej cenie to z tych 3 co podałeś to ja bym wybrał Samsunga.
Bardziej potrzebny mi multimedialny do gier słuchania muzyki Oglądania neta i do szkoły na ściągi Jakbyś mógł to znajdź mi telefon tak do 460zł Najlepiej Nowy a jak używany to zadbany Marki jakie mnie interesują: Sony Ericsson,Samsung PS.Najlepiej Android
Jeżeli ci pomogłem to powiem ci coś na ucho DAWAJ PLUSA!!!!!!!!!! NIE POMAGAM NA PW ,ŻEBY TO BYŁO JASNE
Ja wiem tylko, że jak chcesz mieć dobry tel to niestety musisz wydać troche $. Ja kiedyś myślałem nad HTC Desire Z. Nowy kosztuje sporo ale używane po 500 - 600 chodzą i nawet dobre parametry.
kupie SE Live with walkman WT91i Z androidem 4.0 Gta 3 ma bardzo małe lagi za 509zł z kartą 2GB Telefon jest bardzo fajny myślę ,że to bardzo dobry wybór
Jeżeli ci pomogłem to powiem ci coś na ucho DAWAJ PLUSA!!!!!!!!!! NIE POMAGAM NA PW ,ŻEBY TO BYŁO JASNE