morenka napisał(a):No dobra, a teraz takie pytanie.. Jaka mam pewność ze nie zostane oszukany ? Boje się wysłać komuś konsole bez jakiegoś potwierdzenia jakie bym miał np u mnie w mieście gdybym sam zawiózł.. Albo jezeli cos zostanie zepsute.. Nie mówie że nie ufam Tobie spox ale chyba mnie rozumiesz...
Znajdź mi jeden post na jakimkolwiek forum (działam na wielu) w którym ktoś zaopiniował mnie jako oszusta etc.
Zawsze istnieje ryzyko związane z wysyłką, ba, nawet zanosząc konsolę do serwisu w swoim mieście mogą przydarzyć się problemy.
Jeżeli chodzi o nas to :
Możemy na życzenie wystawić aukcję allegro ( będzie to dla Ciebie zabezpieczeniem).
W przypadku uszkodzenia konsoli od razu otrzymujesz nowy model prosto ze sklepu, bądź inny pod CFW.
Kuriera zamawiamy my, wiec nawet nie musisz iść na pocztę etc.
Przeczytaj sobie cały temat w którym w głównej mierze wypowiadają się klienci korzystający z naszych usług :
http://ps3-hack.pl/forum/downgrade-ps3-slim-kielce-t1835.htmlJeżeli istnieje na tym, bądź innym forum osoba zweryfikowana pozytywnie pod kątem świadczonych usług ( nie musi to być wcale downgrade) to można śmiało wysyłać konsole czy inne akcesoria.