Probowalem zrobic downgrade z 3.55 do 3.41 tyle,ze zamiast 3.41 wrzucilem OFW 3.55 bo doradzil mi kolega,ze tylko w ten sposob rozwiaze blad przy aktualizacji 8002F157. Wgrany mialem wczesniej jailbreak 3.41 po czym wlasnie zaczal wyskakiwac ten blad kiedy stwierdzilem,ze chce wrocic do oryginalnych gier i systemu 4.11. Ponoc jedynym wyjsciem z tego byl wlasnie downgrade 3.55 bo z 3.55 spokojnie aktualizacja na 4.11 pojdzie. Nikt na forum nie umial mi dac konkretnej rady. Zatem uruchomilem E3 z wgranym tam downgrade 3.55 normalnie tylko powerem wyskoczyl mi service mode po czym wylaczylem konsole i tak jak zalecali podpialem USB z OFW i plikiem Lv2diag z FILE1, ukazal mi sie czarny ekran tka jak mialo byc i konsola miala sie sama wylaczyc po 5min.. chodzilo 1,5h i zielona dioda migala.. wylaczylem ja powerem i teraz nie moge uruchomic konsoli ani z podpietym jailbreakiem ani normalnie bez kombinacji klawiszy.. konsola sie uruchamia i po niecalych 10sek wylacza.. co sie stalo jak odbudowac to?? bardzo ,ale to bardzo prosze o pomoc w mojej PS3