Witam,
ostatnio sprzedalem konsole PS3 Slim 120GB cech-2003 i firmware 3.61 bo wiem, ze na niej nie zainstaluje CFW.
Kupilem nowa konsole PS3 Slim 320GB cech-2503b z firmware 3.50 i teraz pytanie jest:
1. Czy moge zrobic downgrade z wersji 3.50 orginalnej do 3.41 (czy sa jakies konsekwencje badz ten model z taka rewizja i takim softem moze powodowac problemy-sony zabezpieczylo konsole)?
2. Czy jesli pk1 nie jest mozliwy do zrealizowania, bo latwo bricka dostanie sie, to co w takim przypadku zrobic mam by grac na kopiach?
3. Czy jak wgram np. CFW 3.55 Kmeaw to czy bede mogl na tej konsoli ogladac filmy DVD,BLray oraz divx + streaming przez siec (komputer z softem PS3 server media a na ps3 odwarzam na tv)?
4. Czy dysk ten spokojnie starczy 320GB na kilka gier?Czytalem, ze nie wszystkie gry chodza wiec trzeba uzywac fix ew. patche co i jak z nimi robic i jak wgrywac je?
5. Mam dostep do gier orginalnych i chcialbym przy okazji robic sobie kopie na dysku PS3 czy mozliwe to jest?Pozniej tylko bym na takiej kopi gral, a jakbym chcial to czy moglbym poprzez siec przeslac na komputer i zrobic kopie takiej gry?
Za wszelki odpowiedzi dziekuje z gory,
maxi77