disp3ns3r napisał(a):Przerob na najnowsze Rogero 2.04v , stosujac sie do instrukcji

drdala napisał(a):disp3ns3r napisał(a):Przerob na najnowsze Rogero 2.04v , stosujac sie do instrukcji
ale przycwaniakowałeś... kozak jesteś
a czy podczas zakupu kamerki są jakieś modele? czy wszystkie są takie same i nie trzeba patrzeć na model podczas zakupu? czyli kupować 2 różdżki czy 1 różdżkę i jednego nawigatora? a może tak do czego przydaje się nawigator?

disp3ns3r napisał(a):drdala napisał(a):disp3ns3r napisał(a):Przerob na najnowsze Rogero 2.04v , stosujac sie do instrukcji
ale przycwaniakowałeś... kozak jesteś
a czy podczas zakupu kamerki są jakieś modele? czy wszystkie są takie same i nie trzeba patrzeć na model podczas zakupu? czyli kupować 2 różdżki czy 1 różdżkę i jednego nawigatora? a może tak do czego przydaje się nawigator?
O co ci chodzi chlopaku? Pytasz co , to mowie co
walery napisał(a):Kamerki sa takie same i kupisz za39 zl. Zestaw move i kamerke za 139 zl. Kierownice kupiłem za 119 zł. W sports games przy strzelaniu z łuku i walce przyda sie drugi move. Nie mam sports games 2 ale tam pewnie tez cos na dwa movy jest. Move i move navigator przyda sie w infamous. W jednej rece trzymasz mova w drugiej controlera zamiast pada-wygodniejsze. Mlovem mozna grac w fife 13. Wszystko elegancko podłączysz do kazdego CFW. Ja Ci Polecam Rebug 4.21.2 albo 4.30.

marciniak napisał(a):Chodzi ci o CFW? najnowsze to ROGERO 4.30 .v2.05 ,możesz instalować bezpośrednio na KMEAW z XMB

drdala napisał(a):marciniak napisał(a):Chodzi ci o CFW? najnowsze to ROGERO 4.30 .v2.05 ,możesz instalować bezpośrednio na KMEAW z XMB
czyli jak to zrobić proszę o instrukcję szczegółową.... boje się że uwale ps3 i dlatego wole być pewny zanim cokolwiek zrobię

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości