rzezba92 napisał(a):Witam!
Kupiłem właśnie konsolę PS3 trafiła się po okazyjnej cenie ma wgrany soft Rogero 4.55 v1 czyli jest przerobiona, wiem też że powinna mieć manager plików - Multiman - w temacie konsol jestem laikiem no i za cholerę nie wiem czy konsola go ma czy nie? Gdzie on powinien być w zakładce z tym joystickiem - gry - mam tylko install packages i jakąś ścieżkę dostępu dokladnie: app_home/PS3GAME jak próbuję w to wejść to wyskakuje mi błąd : 80028f14. Czy to coś poważnego ? Co powinienem zrobić czy mam ściągnąć od nowa multimana ? Czy nowy soft czy co proszę o jakieś porady dodam że mam dysk 160 gb a wolnego miejsca 121 gb czyli chyba coś tam jest zainstalowane ? Porsze o pomoc.
Dodam, że znalazłem na niej w Danych gier czy coś takiego 2 gry Crysis 2 i Gran Turismo 5 ale mam tam tylko informacje i usuń.

sito76 napisał(a):Witam! Mam ps3 slim z orginalnym systemem 3.55 nigdy nie przerabiana.Mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy mogę np. przeróbkę habib zainstalować bezpośrednio przez recovery menu czy najpierw muszę coś innego zrobić? I jaki jest najnowszy habib i Mm? Z góry dziękuję.

Takbonie napisał(a):Cześć,
chciałbym powrócić do oryginalnego systemu.
Jak to zrobić ? Aktualnie mam 3.55 kmeaw.
Czy po powrocie na oryginał będzie później możliwość ponownego wgrania CFW ?
No i podstawowe pytanie - czy po wgraniu oryginalnego systemu będę miał możliwość cieszenia się z wszystkich "zalet" sieciowych itp ?
Z góry dziękuję za POMOC.

Takbonie napisał(a):Muszę dopytać bo to do mnie nie docieraNa Rebug'u mogę kupić oryginalną grę i normalnie grać multi ?
A jak np. chciałbym kupić abonament na PS Plus to również nie grozi mi ban ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość