lukrobax napisał(a):Mam SuperSlim 4k z Cobra ODE i OFW 4.50 - Jak zrobić update do OFW 4.53?

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
![[*] R.I.P. 27.08.17 [*] [*] R.I.P. 27.08.17 [*]](./images/ranks/Gold Elite.png)
tomsonn napisał(a):Witam,
jestem tu nowy i czegoś nie kumam
mam konsole z tym modelem CECH 2504B - 320 SLIM Data Code 1A ale wersje softu mam 4.55 i co muszę zrobić żeby wgrać CFT??

marciniak napisał(a):tomsonn napisał(a):Witam,
jestem tu nowy i czegoś nie kumam
mam konsole z tym modelem CECH 2504B - 320 SLIM Data Code 1A ale wersje softu mam 4.55 i co muszę zrobić żeby wgrać CFT??
Płatny downgrade ...CFW jak już...

W org. menu mam kilka gier i stąd moje pytanie co to za gry. Ściągnięte z PSN czy jakieś inne? Bo w MM mam tylko swoje , te które wrzuciłem na dysk twardy.
Mam rogero 4,50 i czy za każdym razem jakaś płyta musi być w czytniku? Koleś od którego kupiłem mówił że nie ale póki co za każdym razem wymaga płyty.
Puszczam grę przez MM, przechodzi do org menu i tam gra wyświetla się pod ikoną płyty i folderu jak się nie mylę "playstation 3 " czy tak powinno być?
Jestem maniakiem porządku na sprzętach stąd moje pytanie czego lepiej na dysku konsoli w mm nie ruszać?
Z góry dzięęki za odpowiedz.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości