Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Chce grać onlineCyqor napisał(a):A co chcesz tam zmieniać? Coś nie działa w obecnej konfiguracji?

Cin2011 napisał(a):Witam mam konsole cech 3004a 1c czy coś się ruszyło w tej sprawie czy trzeba lutowac w płytę. Miałem kiedyś konsole ale to bardzo dawno i nie jestem w temacie.

Cyqor napisał(a):Co masz za CFW? 4.82? Coś masz namieszane z spoferami, skoro pokazuje System Firmware 0.00.
Przeczytaj dokładnie i napisz czy gra informuje Cię o nowszym oprogramowaniu GRY czy SYSTEMU.

LORO napisał(a):Cyqor napisał(a):Co masz za CFW? 4.82? Coś masz namieszane z spoferami, skoro pokazuje System Firmware 0.00.
Przeczytaj dokładnie i napisz czy gra informuje Cię o nowszym oprogramowaniu GRY czy SYSTEMU.
Odpaliłem Game Data Mode: [HDD] i w informacjach sie pozmieniało i teraz jest tak:
PS3 System: Firmware 4.82 [BD-ROM EMULATOR]
w poniedziałek odebrałem konsole z przeróbki no i nigdzie nie mogę znaleźć czy jest jakaś Cobra czy coś, jest tylko MultiMAN w wersji 4.82, gry z PSX, PSP, PS2 działają, a nie mogę sobie poradzić z odpaleniem gry przez neta, a aktualizacja dotyczy PSN

Cin2011 napisał(a):Ta nowość to się rozumie że i tak cobre muszę walutowac ? A nie wiesz ile biorą za taką robotę ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość