przez szkota » 28.12.2012, 21:55
dzięki wielkie jutro będę wszystko wgrywał jak by co to się odezwie. Jeszcze raz wielkie dzięki. pozdro
-- 29.12.2012, 16:50 --
Wziąłem się za przeróbkę i od razu nasuwa mi się pytanie czy jak zainstaluje toggle to muszę wchodzić w te recovery tym sposobem "Instalujesz Toggle QA przes Install Packed Files i potem uruchamiasz to. Uslyszysz dwa pikniecia i przeniesie Cie spowrotem do XMB. Idziesz do Ustawienia, a potem jedziesz na sam dol (Ustawienia Sieci) Klikasz w tym samym czasie L1+L2+L3+R1+R2+strzalka w dol. Jezeli Ci sie nic nie pojawi to rob jeszcze raz. Potem jak Ci sie pojawia te trzy pozycje i przytrzymujesz (na konsoli) przycisk on/off/ Jak konsola sie wylaczy przyczymuszesz jeszcze raz - uslyszysz pikniecie i konsola sie wylaczy. Znow przyczymujesz przycisk i jak uslyszysz dwa pikniecia od razu pusc przycisk. Bedziesz wtedy w Reconvery Menu. Wczesniej musisz wrzucic plik Rogero_CEX_4.30_v2.03 do X:/PS3/UPDATE i zmienic z Rogero_CEX_4.30_v2.03 na PS3UPDAT.PUP." tak poprostu przeczytałem gdzieś na forum.
-- 29.12.2012, 18:26 --
zainstalowałem już rogero ale jak teraz zainstalować multimana bo nie wiem jak z góry wielkie dzięki
-- 29.12.2012, 18:27 --
zainstalowałem już rogero ale jak teraz zainstalować multimana bo nie wiem jak z góry wielkie dzięki
-- 29.12.2012, 19:08 --
jednak dałem rade zainstalować multimana ale po zainstalowaniu 04.17.00 zainstalowałem 04.17.02 oczywiście przy instalacji wersji 02 to wyskoczyło że już mam zainstalowaną tą wersje ale zrobiłem dalej, uruchomiłem multimana i są trzy pola wszystkie potwierdziłem tak i zamiast uruchomionego programu wywala mnie z niego, macie może jakiś pomysł lub jakąś inną wersję.