Polaczenie FTP

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Polaczenie FTP

Postprzez Karpiu159 » 27.01.2012, 17:22

Czytalem te poradniki ale jednego nie rozumiem mam miec wlaczone ps3 i na nim te ftp ale tam gdzie komp nie mam telewizora to jak mam to zrobic. Tam gdzie komp mam router'a wiec kablem LAN go podlacze i przez Total comandera FTP. Ale nie wiem jak z tym wlaczeniem tego w PS3 i jak ma byc one wlaczone jak nie mam telewizora.
Karpiu159
Newbie

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: 3.55

Sponsorzy

Re: Polaczenie FTP

Postprzez budman9 » 27.01.2012, 18:25

To jak będziesz chciał przesyłać gry do PS3 przez FTP to będziesz targał konsolę z pokoju z telewizorem do pokoju z kompem? Jeśli tak to:
Po pierwsze żeby włączyć FTP na konsoli to wystarczy wejść do multimana i już włączone. Gdy masz konsole podłaczoną do telewizora to ją włącz i zobacz jak dojść do multimana (w sensie ile przyciśnięć w dół czy w górę żeby dojść do ikonki multimana i nacisnąć :x: ). Jak już masz "obcykane" to odpinasz konsolę, lecisz z nią do pokoju z PC, podłączasz ją do prądu, routera i włączasz. Teraz w "ciemno" lecisz do multimana i masz już włączone FTP na konsoli (pamiętaj żeby włączyć pada i dopiero wybierać).
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
budman9
Elite
Elite

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 366 razy

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych