Witam, tak jak w temacie chciałem się zapytać czy coś jest nie tak z moją konsolą, co prawda jestem jeszcze zielony, ale jakieś 2 miesiące temu jechałem przerobić swoją konsole, od początku w informacjach o systemie pisze, że jest wersja 4.66, a powinno pisać 3.55, multiman działa, gry wszystkie też działają, internet odłączony jest od początku jak dostałem przerobioną konsolę, mam również install package files, itp.
Z tego co wiem, to powinno tam pisać 3.55 CFW, a niestety jest inaczej, nie wiem czy to jest coś nie tak z tym, liczę na waszą pomoc.
Kolejna sprawa, wczoraj sciągnąłem sobie gierke z PSN w formacie pliku .pkg, wrzuciłem to według poradnika na tym forum, do hdd0_packages. Następnie wszedłem do folderu Install Package Files oraz zobaczyło mi ten plik do instalacji. Po zainstalowaniu gry nie widzi mi jej nigdzie, nawet na multimanie, przeszukałem cały dysk i nie znalazłem tylko filmiki z gry, jest tylko ikonka w folderze Narzędzie zapisanych danych (PS3), coś zrobiłem nie tak?
Oraz ostatnie pytanie, czy możecie mi polecić najlepszego CFW na chwilę obecną? Jeżeli tak to będę bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuję bardzo za pomoc, pozdrawiam serdecznie.