Mam taki problem (bardziej kazus) wypakowuje sobie plik ps3updat.pup (np żeby sprawdzić czy to fejk czy nie) program puppy.exe (puppy-gui-w32) i bez modyfikacji wypakowanych plików pakuje go z powrotem do ps3update.pup którego mi już ps3 nie wykrywa jako aktualizację. Po wypakowaniu plików puppy.exe robi pliki cośtam.tar które mogę wypakować winrar'em. Czy przed ponownym spakowaniem powinienem je wypakować i wrzucić do folderu "modules". Bo PUPviewer widzi takie własnie foldery wewnątrz pliku PUP. Co prawda na grzyba mi to, sam sobie cfw nie napiszę, a podmiana plików wewnątrz pliku PUP też mi nie doda opcji install packages. Ale nie znalazłem rozwiązania na necie tego małego kazusu.
Chciałem sobie sprawdzić czy to możliwe że te fejki to zwykłe ofw z podmienionymi plikami version.txt i license.txt, może wtedy zrobiłbym sobie swojego fejka i zarobił na downgrade
btw: nie ma ktoś oryginalnego G1 Jockey (KONAMI) wydanej chyba tylko w Japonii? Przez to całe ofw370 córka nie moze zagrać w jedyną sensowną grę o koniach i konsola dla niej straciła sens. Choćby po to warto piracić żeby grać w gry które nigdy nie ukażą się w europie.
p.s. pozdrowienia z pc demosceny.