Nie instaluje żadnego softa

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Re: Nie instaluje żadnego softa

Postprzez Szymek251 » 21.12.2013, 18:34

Kolego żadnego jailbreak nie używasz już nie to urządzenie nie aktualne w 100% lepsze jest CFW a w recovery menu co ci piszę :wink:
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Szymek251
Elite
Elite

Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Firmware: OFW REBUG

Sponsorzy

Re: Nie instaluje żadnego softa

Postprzez kams56 » 21.12.2013, 20:56

W recovery jak daje aktualizuj system to wyskakuje komunikat: "szukanie aktualizacji, czekaj..." więc nic w nim nie zrobie. Czytałem że to przez to że nie mam napędu ale nie wiem już się w tym gubię.

-- 21.12.2013, 21:03 --

Udało mi się zainstalować jakiś cfw 4.46 który miał być downgradem 999 habib i na nim też próbowałem instalować wszystkie 4.46 habiby, rogery ale nadal błąd w xmb a w recovery to samo co pisałem wyżej. Ten rogero 3.55 3.7 także i nic. Potem wróciłem do 3.55 rogero przez jeden plik z poradnika http://www.ps3news.com/ps3-hacks-jailbreak/rogero-downgrader-pup-for-any-ps3-cfw-version-back-to-3-55-out/ i znowu jestem na "hybrydzie" lecz nie moge sprawdzić tego toggle_qa bo jest czarny ekran. Wnioskuje że jakby te toggle_qa zadziałało to mógłbym zainstalować 3.55 v3.7 i potem soft jaki chce czyli np. habib 4.46 lecz toggle mi nie działa bo nie mam fizycznie napędu ani tej płytki logicznej. Może uda mi się wyrwać ową płytkę od gościa który mi sprzedał konsole i zacznie to jakoś działać choć nie wiem czy za bardzo nie kombinuję, cały dzień nad tym siedze :hammer:
wgl. to dzięki za zainteresowanie tematem i wesołych {%-)

-- 21.12.2013, 23:36 --

EDIT: A tak w ogóle to wystarczy mi sama płytka z napędu czy potrzeba cały napęd?
kams56

Poprzednia strona

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych