multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez andis » 02.11.2011, 18:39

Witam wszystkich,

Mam nie lada problem i nie mogę znaleźć rozwiązania. Mianowicie, PS3 mam od 3 dni ale dzięki temu forum zainstalowałem CFW 3.55 i najnowszego multiMANa, wgrałem na HDD kilka gierek i wszystkie szczęśliwie udało mi się odpalić :) Dodam, że odpalałem je spod MM naciskając X, po czym następował restart do XMB (tak się to oryginalne tło chyba zowie) i tutaj odpalałem gierkę (z lub bez płyty) i wszystko było super ale... dzisiaj gdzieś coś przeczytałem, że gierki pod MM powinno się odpalać poprzez naciśnięcie SELECT + X. Tak też zrobiłem i ... teraz już żadna gra na której tą metodę wypróbowałem nie chce się odpalić i nie pomaga ponowne odpalanie ich za pomocą samego X. Bracia pomózcie ! co spierniczyłem i jak to naprawić ?

Sorki jeżeli to zły temat, ale tyczy się MMa i BTW jestem desperados situaciones.
andis
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: CFW3.55

Sponsorzy

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez lukasz1091 » 02.11.2011, 21:58

gierki pod MM powinno się odpalać poprzez naciśnięcie SELECT + X

Obrazek
Nie no to jakieś bzdury wyczytałeś, zawsze czytaj nasze forum, reszta to zzuuoo. Opcją SELECT + :x: odpalasz wtedy gdy normalnie nie chce ruszyć. Z tego co pamiętam ta kombinacja włącza bezpośrednie załadowanie. Wejdź do multimana i przy każdej grze naciśnij :^: i dalej opcje uruchamiania i dalej poodznaczaj wszystkie zaznaczone tam opcje(bezpośredni rozruch, dysk wewn itd). Powinno pomóc. Jak nie pomoże przeinstaluj multimana
"Lubię fajne cycki i zimną whisky"
Obrazek
Obrazek
Pomogłem? Kliknij w Obrazek
lukasz1091
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 51 razy
Firmware: CFW 3.55.4 Rebug REX

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc