Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
Witam. Mam problem z gra MGS 4. Gra instaluje 4 akt, mija Mission Briefing i podczas loadingscreen gra wraca do XMB. Zaktualizowałem gre do wersji 2.00 i zaczełem od poczatku lecz to nic nie dało. ten sam błąd. ściagnełem wersje nowsza z innego zrodła i problem pozostaje ten sam. naprawde skonczyły mi sie pomysły co zrobic ;/ posiadam Habib 4.55. Prosze o pomoc
Witajcie! Po wielu walkach z MGS4, który zawieszał mi się w menu głównym gry, wreszcie udało mi się pograć w tę część mojej ulubionej sagi, jednak po przejściu 3 aktu i załadowaniu się filmiku przed sceną, gdzie Solid Snake śni o początku misji w MGS1, gra wysypuje mi do XMB po chwili ładowania z wilkiem w tle.
Mam PS3 Slim, Habib Cobra 4.65 i MultiMan 4.65.2. Potraficie mi pomóc?
Usuń dane gry poprzez Narzędzie Danych gier w XMB, włóż oryginalną płytę, pozwól grze zainstalować dane jeszcze raz - próbuj z włączoną opcją BD MIRROR lub bez.
Konr@do napisał(a):Usuń dane gry poprzez Narzędzie Danych gier w XMB, włóż oryginalną płytę, pozwól grze zainstalować dane jeszcze raz - próbuj z włączoną opcją BD MIRROR lub bez.
Gdybym ja tak raz robił...
Rozwiązane! Wystarczyło pobrać save po scenie z snem o wydarzeniach z MGS1. Przy Habib Cobra 4.65 dało się wczytać grę i spokojnie ją ukończyć. Wady? Brak trofeów.
Mam taki problem, że u znajomego, który wziął plejke na mieszkanie (ja mojej lepiej nie przewoże ) pad odmawia posłuszeństwa w menu głównym MGS4. Ponoć kopia na internal działa ale jego ps ma...30GB~ miejsca i nie damy rady tam tego przekopiować. Jakieś pomysły? Wersji BLUS, która MOŻLIWE, że nie ma tego problemu nie mogę nigdzie znaleźć chlep
Nie chodzi o plik iso tylko o plik 4gb+, ktoś mógł spakować grę do iso nie scalając go ale raczej mało prawdopodobne... spróbuj na nowo zainstalować dane gry itp.