Witam wszystkich, Mam dwa pytania, jak bezpiecznie grać multiplayer na przerobionej konsoli? czy jest jakiś sposób czy coś? Ewentualnie jakie są konsekwencje dostania BAN'a?
Konsekwencje bana są takie że nie możesz zalogować się na konto PSN. W Gorszym przypadku zablokują ci twój identyfikator konsoli, dlatego moja rada nie daj go sobie zbanować
ok dzieki, a jakie jest prawdopodobieństwo zbanowania? cztalem i z tego wiem raz mozna dostac po kilku dniach a raz po kilku miesiącach ale jakto wylada w rzeczywistości? jak cos to mam soft rogero
jak dobrze sie zabezpieczasz to mozna grac i latami... nie ma na to reguly... ale gra jest warta swieczki nie ma sie o sr** i tak, tak naprawde nie masz nic do stracenia tak jak pisales dni/miesiace nie da sie obliczyc prawdopodobienstwa
Za ten post autor dominik375 otrzymał podziękowanie od
Mam problem: CFW Habib/Cobra 4.53 v 1.5, najnowszy Multiman + SEN Enabler v5.3.3. Wszystko uruchamiane według opisów. Przy próbie zalogowania do PSN komunikat o konieczności zaktualizowania oprogramowania. Dodam, że nie mogę zaktualizować softu do CFW 4,55 gdyż nie działa mi w nim sieć i są problemy z padem. Czy jest możliwość grania w multi na sofcie, który posiadam no i jak się zalogować do PSN?