Instalacja Multiman

Jeśli nie wiesz gdzie napisać temat
  • Sponsorzy

Instalacja Multiman

Postprzez quanto » 08.12.2013, 16:43

Witam
Konsolę mam przerobioną od samego początku gdy dało się instalować CFW na 3.55 i nigdy nie miałem większych problemów z obsługą. Dziś chciałem z zewnętrznego dysku przekopiować na wewnętrzny GT6. Podzieliłem pliki ps3splitterem i po podpięciu w multimanie niestety kliknąłem tak jak do uruchomienia x i zaczęło się gdzieś instalować. Po tym wszystkim mam grę dalej na zewnętrznym tylko z napisem czerwonym split i da się uruchomić ale niedosyć że przekopiowało się gdzieś 15GB to jeszcze mam grę na zewnętrznym. Czy ktoś wie gdzie multiman kopiuje w takiej sytuacji te pliki bo chcę normalnie przenieść grę na wew.
quanto
Silver Member
Silver Member

Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Firmware: CFW 4.50 ROGERO

Sponsorzy

Re: Instalacja Multiman

Postprzez Longeret » 08.12.2013, 17:04

No ja nigdy takich problemów nie miałem... standardowo Multiman powinien grę przekopiować do folderu games na dysku wewnętrznym, ale to nie jestem pewny na 100%, ponieważ nigdy nie przykładałem do tego uwagi... bo gry normalnie działały...
Może usuń grę z wewnątrznego i jeszcze raz od początku wszystko zrób...
Obrazek
Obrazek

" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."
Longeret
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy
Firmware: Habib 4.46 v 2.05

Postprzez quanto » 08.12.2013, 17:43

No tak tylko ja nie wziąłem kopiuj tylko normalnie odpaliłem grę z zewnętrznego i on wtedy instaluje gdzieś na wew. te podzielone pliki że gra działa tylko że zajmuje miejsce na zew. i na wew.
quanto
Silver Member
Silver Member

Postprzez Longeret » 08.12.2013, 18:20

No to usuń wszystko z wewnętrznego odnośnie tej gry... jeżeli znajdziesz bo ja też nie wiem co się gdzie zainstalowało, że to działa z zewnętrznego. I normalnie przekopiuj grę na wewnętrzny... wtedy multiman scali pliki i będziesz miał grę całą na wewnętrznym... Pomógłbym ci jeżeli miałbym taki przypadek jak u ciebie, jednak ja zawsze podzielona grę kopiuję na dysk wewnętrzny.
...a jeszcze jak kliknąłeś :x: na tej grze to jak się kopiowło to nie była podana ścieżka gdzie się to kopiuje ?
Obrazek
Obrazek

" Sword in my hand, Axe on my side, Valhall awaits me, Soon I will Die..."
Longeret
Diamond Member
Diamond Member

Podziękował : 15 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy
Firmware: Habib 4.46 v 2.05

Postprzez quanto » 08.12.2013, 23:08

No właśnie też nie wiem gdzie to się przekopiowało a nie patrzyłem gdzie to się wtedy instalowało

-- 11.12.2013, 09:59 --

Dziś udało się odzyskać te 15GB bo instalowałem Rogero 4.50 i nowego multimana. Podczas usuwania starego multimana pokazało że zajmuje on 15GB i usunąłem go.
Wiem że nie na temat ale czy da się coś zrobić z banem otrzymanym kilka miesięcy temu?
quanto
Silver Member
Silver Member

• Sponsorzy

Powrót do Dla zielonych