gaia czy multiman ktory lepszy?

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

gaia czy multiman ktory lepszy?

Postprzez maxi77 » 11.06.2011, 13:40

Witam,
wlasnie zrobilem szczesliwy upgrade ps3 slim 320GB z softu 3.55 do orginalnego 3.55 a nastepnie zainstalowalem Kmeaw 3.55.
W folderze game mam dwa pliki tak jak w instrukcji, ale jak wchodze w ustawienia systemu by zobaczyc wersje systemu to mam nadal 3.55 bez zadnych dodatkowych opisow czy to jest dobrze?
W PSP jest natomiast jakis opis a tutaj nic ... dlatego sie zdziwilem troche.

Mam jeszcze pytanie zwiazane z tematem otoz, ktory jest lepszy manager gaia czy multiman i czym sie roznia?
Pozdrawiam i dzieki za wszystko!
maxi77
maxi77
Newbie

Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Firmware: CFW 3.55 Kmeaw

Sponsorzy

Re: gaia czy multiman ktory lepszy?

Postprzez MKX » 11.06.2011, 20:09

Dobrze, nazwa CFW się nie wyświetla niestety.

multiMAN jak sama nazwa wskazuję jest od wszystkiego i prawie ze wszystkim co niezbędne, praktycznie nic dodatkowo instalować nie musisz ale warto mieć dwa backup managery w razie gdyby pierwszy zawodził. MM jest co tydzień aktualizowany i ma w sobie np. serwer ftp, odtwarzacz showtime, okładki i motywy, wipe, aktualizację gier, fix'a, przeglądarkę plików, switch systemu plików, splita do dzielenia i odczytu podzielonych wcześniej plików, które były większe niż 4GB, nadpisywanie parm.sfo do niższych wersji firmware itp. itd.
Our own future.
MKX
Administrator
Administrator

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 234 razy
Firmware: OFW

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc