Od czterech lat wgrywałem nowe softy i aktualizowałem MM. Ostatni soft jaki używałem to DARKNET 4.66 CEX V1.02 COBRA EDITION i zawsze było O.K. Może przez ten czas zainstalowałem jakiś spoofer - szczerze mówiąc nie wiem.
Dwa dni temu postamowiłem wrócić do nieco starszego softu bez Cobry i się zaczeło.
Zacząłem od Habib Downgrader 999, ale po wgraniu wyświetlał, że to 4.46, wiec spróbowałem Rogero Downgrader 999.
Niby wszystko O.K. pokazywało 3.55, lecz od tego momentu nic nie przyjmuje, ani OFM 3.55, ani CFW 3.55, ani qa flag.
Sprawdziłem MinVerChk i pokazuje, że minimalny soft to 3.50.
Myślę, że problem tkwi w qa flaq. Instalacja pliku qa flaq.pkg z Install Packages przebiega normalnie,
ale jak chcę uruchomić Rebug Toggle QA to nie ma charakterystycznych piknięć i nie następuje restart,
tylko wyświetla "Podczas operacji uruchamiania wystąpił błąd (80010017)" i po wciśnięciu kółka wraca do XMB.
Może uruchomienie qa flag blokuje jakiś spoofer, ale czy Rogero downgrader 999 go posiada???
Myślę,że gdyby udało się uruchomić qa flag dalej by poszło. Może macie jakiś pomysł na qa flag.?
Próbowałem go z 5- ciu różnych źródeł i to samo.
Czytam forum i na nic podobnego nie mogę trafić. Może było coś takiego, lecz jestem już po czterdziestce i chyba nie wszystko do mnie dociera

Dzieciak wraca za tydzień z ferii i będzie zonk.